Zapečený pangasius

Zaoečený pangasiusSuroviny na přípravu :

  • 4 filety z pangase
  • 2 velké cibule
  • pepř, sůl a bobkový list
  • máslo
  • 1/2 litru smetany na vaření
  • hladká mouka
  • žampiony

Recept

  • jednotlivé filety z pangase osušte, osolte a dejte do pekáče na 1/2 kostky rozpušteného másla
  • přidejte pepř a bobkový list , pokryjte vrstvou na kolečka nakrájené cibule a pečte na 200 stupňů 10 minut.
  • krátce na másle osmahněte  nakrájené žampiony a na kolečka nakrájenou cibuli
  • vmíchejte smetanu a podle potřeby zahustěte haldkou moukou
  • omáčku vylijte na pangase v pekáči, a nechtena 250 stupňů v troubě asi 5 minut zapéct
  • podává se s vařeným bramborem