Pangasius na zelenině

Pangasius na zeleniněSuroviny :

  • 4 větší filety z pangasiuse
  • dvě velké cibule
  • 4 papriky ( vhodné je použít více barev)
  • česnek
  • citronová šťáva
  • sůl a pepř
  • 250 ml nakládaných žampionů  nebo jiných hub
  • bylinky - bazalka
  • 1dcl bílého vína

Recept :

  • jednotlivé filety rozmrazíme, osušíme, potřeme solí, pepřem a citronovou šťávou
  • papriky a cibule nakrájíme na kostičky
  • pokrájíme houby na menší kousky
  • na másle zprudka opečeme filety tak, aby vytvořily zlatou kurčičku
  • přidáme nakrájenou zeleninu a houby
  • podlijeme vínem a necháme podusit asi 10 minut
  • ozdobíme bazalkou a podáváme s hranolky nebo vařeným bramborem