Pangasius na másle

Pangasius na másleAsi nejjednoduší recept na pangase, který je k mání. Zvládne jej úplně každý, a není k němu potřeba žádné neobvyklé suroviny. Vzdáleně připomíná český recept na pstruha na másle

Suroviny

  • 4 filety z pangase
  • pepř a sůl
  • jeden celý citron
  • cibule
  • bylinky - šnytlík nebo bazalka

Recept

  • jednotlivé filety rozmrazíme  a osušíme
  • vetřeme do nich sůl  a okořeníme pepřem
  • potřeme šťávou z rozpůleného citronu
  • na pánvičce rozpustíme máslo a na něm osmahneme dozlatova kolečka cibule
  • přidáme filety pangase , a spolu s cibulí zprudka opečeme
  • podáváme obvykle s hranolky nebo vařeným bramborem
  • zdobí snítkou bazalky nebo posypeme pokrájeným šnytlíkem